Külső tesztelésünk eredménye

Külső tesztelésünk eredménye

Bizonyára emlékeztek még a hírdetésünkre, miszerint 2 db külsőt felajánlottunk, hogy ti teszteljétek le nekünk! A tesztelés a végéhez ért, itt olvashattok a kiváló eredményről! :)

Ami késik nem múlik, úgyhogy Íme a külső tesztelés összefoglalása. Aki pedig beszámolt, és koptathatta ezeket, az Csizmadia János volt.

Ide idézek egy kis összefoglalót tőle: „Először is szeretném megköszönni a lehetőséget! Tesztelésre kaptam tavaly december elején a Bikecentral-tól két Vee Rubber Easy protection külső köpenyt. Együtt töltöttünk azóta hidegben-esőben-tavaszba átfutva idestova 1900 km-t. Városban kerekeztünk napi kétszer a Városligettől Kelenföldig

Tapasztalataim szerint egy kiváló defektvédelemmel ellátott külsőt ismerhettem meg benne, egyszer volt szerencsém kiszedni belőle egy 6-7 mm hosszú üvegszilánkot- gond nélkül. Gördüléskor meglepően jól elnyeli a kisebb egyenetlenségeket, és egész jól csillapít. Szinte hangtalan és elképesztően gyors gumi. Mivel egész évben tekerek mondhatom, h ezzel a többiekhez képest 15-20% kraftot spórolsz tekerés közben. (4,0-4,2 baron használtam max). Esőben  nekem elég csúszós volt, tekintve a kis felületi érintkezést

Egy ajánlott plecsnivel jutalmaznám, kora tavasztól tél elejéig jó szívvel ajánlom városi közlekedésre esőben a szokásos óvatossággal kiegészítve”

Ezt a márkájú és típusú külsőt talán sokan nem ismeritek, ezért szerettük volna, hogy kicsit bemutatásra kerüljön, és nem csak tecnhikai információkkal bizonyítsuk, hogy valóban megéri az árát, hanem a tapasztalat útján is!

ezek alapján ha defektvédővel ellátott külsőt szeretnétek, akkor ezt szívből ajánljuk nektek.

  http://www.bikecentral.hu/veetireco-easy-street-protection-26-175-kopeny

  http://www.bikecentral.hu/veetireco-easy-street-protection-37-622-kopeny

Több méretben is rendelhető, még most iktassátok be a cserét, mielőtt itt a királydinnye szezon :)

Figyeld az oldalunkat, a következő lehetőséget is hírdetni fogjuk és jelentkezz te is tesztelőnek!